KUSH JEMI NE
Adresa jonë e internetit është: https://eusoria.com.

Kjo politikë e privatësisë përshkruan se si informacionet tuaja personale mblidhen, përdoren dhe shpërndahen kur vizitoni ose bëni një blerje nga eusoria.com (“Sajti”).

INFORMACIONET PERSONALE
Kur vizitoni sitin, ne mbledhim automatikisht disa informacione të caktuara në lidhje me pajisjen tuaj, duke përfshirë informacione në lidhje me shfletuesin tuaj të internetit, adresën IP, zonën e kohës dhe disa nga cookie-t që janë instaluar në pajisjen tuaj. Cookies regjistrojnë disa informacione të cilat ruhen në hard drive tuaj. Ky informacion na mundëson të gjenerojmë statistika në bazë të të dhënave nga vizitorët në faqen tonë dhe të sugjerojmë produkte që mund t’ju interesojnë sipas artikujve ose termave të kërkimit që i jeni referuar kur keni vizituar më parë faqen tonë dhe informacione rreth mënyrës se si bashkëveproni me Eusoria.com.

Ne mbledhim informacionin e pajisjes duke përdorur teknologjitë e mëposhtme:

  • “Cookies” janë skedarë të të dhënave që vendosen në pajisjen ose kompjuterin tuaj dhe shpesh përfshijnë një identifikues unik anonim. Për më shumë informacion rreth cookies dhe si të çaktivizoni cookies, vizitoni http://www.allaboutcookies.org.
  • “Skedarët log” ndjekin veprimet që ndodhin në sit, dhe mbledhin të dhëna duke përfshirë adresën tuaj IP, llojin e shfletuesit, ofruesin e shërbimit të Internetit, faqet referuese / dalëse dhe pullat e datës / orës.
  • “Fenerët në internet”, “etiketat” dhe “pikselat” janë skedarë elektronikë që përdoren për të regjistruar informacione rreth mënyrës se si e shfletoni sitin.

Për më tepër kur bëni blerje ose përpiqeni të bëni një blerje përmes faqes, ne mbledhim informacione të caktuara nga ju, duke përfshirë emrin tuaj, adresën e faturimit, adresën e transportit, informacionin e pagesës përfshirë adresën e postës elektronike dhe numrin e telefonit.

SI E PËRDORIM INFORMACIONIN TUAJ PERSONAL?
Ne përdorim Informacionin që mbledhim përgjithësisht për të përmbushur çdo porosi të vendosur përmes Sajtit (përfshirë përpunimin e informacionit tuaj të pagesës, rregullimin e transportit dhe sigurimin e faturave dhe / ose konfirmimeve të porositjes).

Ne përdorim Informacionin e Pajisjes që ne mbledhim për të na ndihmuar të kontrollojmë rreziqet dhe mashtrimet e mundshme (në veçanti, adresën tuaj IP), dhe në përgjithësi për të përmirësuar dhe optimizuar Faqen tonë (për shembull, duke gjeneruar analiza për mënyrën se si klientët tanë shfletojnë dhe bashkëveprojnë me Faqen, dhe për të vlerësuar suksesin e fushatave tona të marketingut dhe reklamave).

Ne gjithashtu përdorim Google Analytics për të na ndihmuar të kuptojmë se si klientët tanë përdorin Faqen, ju mund të lexoni më shumë rreth asaj se si Google përdor Informacionin tuaj Personal këtu: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Ju gjithashtu mund të hiqni dorë nga Google Analytics këtu: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Më në fund, ne gjithashtu mund të ndajmë Informacionin tuaj Personal për t’u pajtuar me ligjet dhe rregulloret në fuqi, për t’iu përgjigjur një kërkese, urdhër kërkimi ose një kërkesë tjetër të ligjshme për informacionin që marrim, ose për të mbrojtur ndryshe të drejtat tona.

Për më tepër, ju mund të hiqni dorë nga disa prej këtyre shërbimeve duke vizituar portalin e zgjedhjes së Aleancës për Reklamim Dixhital në: http://optout.aboutads.info/.

MOS GJURMO
Ju lutemi vini re se ne nuk e ndryshojmë mbledhjen e të dhënave të sitit tonë dhe përdorimin e praktikave kur shohim një sinjal Mos u Ndiqni nga shfletuesi juaj.

PËRRDORIMI I TË DHËNAVE
Kur vendosni një porosi përmes faqes, ne do të ruajmë Informacionin tuaj për regjistrimet tona, përveç nëse dhe derisa të na kërkoni të fshijmë këtë informacion.

NDRYSHIMET
Ne mund të azhurnojmë herë pas here këtë politikë të intimitetit në mënyrë që të pasqyrojë, për shembull, ndryshime në praktikat tona ose për arsye të tjera operative, ligjore ose rregullatore.

MINORENA
Sajti nuk është i destinuar për individë nën moshën 18 vjeç.

NA KONTAKTONI
Për më shumë informacion në lidhje me praktikat tona të privatësisë, nëse keni pyetje, ose nëse dëshironi të bëni ankesë, ju lutemi na kontaktoni me e-mail në eusoria.info@gmail.com