Metodat e pagesës të ofruara nga ne janë disa në mënyrë që t’ju plotësojmëtë gjitha kushtet

1. Paguaj cash në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë. Kjo mënyrë ju ofron sigurinë më të madhe të mundshme. Nuk ka nevojë për kartë krediti apo llogari bankare dhe përsëri përfitoni nga shumëlljoshmëria e produkteve që ne ofrojmë

2.PayPal

Paypal është metoda më e popullarizuar e pagesës në internet.Kjo është mënyra që zgjedhin miliona blerës online në të gjithë botën. Ne jemi plotësisht të verifikuar nga PayPal, kështu që gjithmonë mund të bëni blerje me qetësi mendore.

3.Credit Card nga të tretët 2 Checkout.com

Credit card nga të tretët 2 checkout.com (Visa, MasterCard, Discover, American Express, etc.)