Transport i sigurtë brënda 48 orëve në të gjithë Shqipërinë:

KOSTOPESHAKOHA E LEVRIMIT
Shkodër QytetFALAS20 Kg 6-24 orë
Shkodër Rrethinat300 Lekë10 Kg 24-48 orë
Qytete të tjera Shqipëri300 Lekë 6 Kg 24-48 orë

Nëse kanë kaluar më shumë 72 orë dhe produkti nuk ju ka ardhur, ju lutemi na dërgoni me email në eusoria.info@gmail.com për të rishikuar statusin e porosisë tuaj. Rimbursimet do të trajtohen nëse është e nevojshme